sense over mind

 

Hoe werken we met Sense over Mind

 

Sense over Mind is een methode die vanuit je "WARE GEVOEL" werkt. Dan kunnen er wonderen gebeuren.

Omdat in je "WARE GEVOEL" de antwoorden vanzelf naar boven komen is het niet noodzakelijk te weten waar de oorzaak van de blokkade ligt. We ondersteunen dit met kristallen en hun specifieke frequenties.Daarbij kunnen we dieper op het gevoel ingaan. Het lichaam weet wat het nodig heeft maar onze hersenen de Mind blokkeert dit vaak. we werken dus vanuit het hart. Daarom is Sense over Mind breed inzetbaar. De cliënt begeleiden vanuit zijn gevoel wordt behandeld op een diep niveau en er worden in korte tijd grote resultaten behaald. Heling en genezing liggen letterlijk en figuurlijk binnen hartbereik als we onze "SENSE" over onze "MIND" toelaten.

 

Mensen ervaren snel dat ze helemaal leeg zijn in hun hoofd en dat gaat supersnel.

Als je er dan nog bewustzijn en de wet van aantrekking aan toevoegt en dit ondersteunt met de frequenties van de kristallen kun je spectaculaire veranderingen beleven.

Dit alles is onder andere gebaseerd op de Quantum-Fysica: alles is trilling, licht en informatie.

Als je mee kunt en wilt in deze benadering dan kunnen er mooie en wonderlijke healingen ontstaan. Stel je er voor open en laat je verrassen.

 

Sense over Mind gaat over het anders beleven van alles wat je ziet, wat je voelt en wat je hoort. Je creëert dus een andere realiteit voor jezelf en je cliënt.

Het gaat over plezier hebben, open staan, bereid zijn te leren en om af en toe gewoon gek te doen.

 

Sense over Mind laat je ervaren dat je onbegrensd bent.

 

We werken in de tijdloze ruimte, daar waar alles mogelijk is. Als je jezelf niet afvraagt welke mogelijkheden je hebt dan zal je ze ook niet ontdekken. Ik daag je uit: creëer je eigen ‘veld’ en leer waar te lichaam en geest toe in staat is.

 

Stap dus eens over je grenzen heen en laat de mogelijkheden

die er voor jou zijn tot je komen.

Geloof ons, de mogelijkheden zijn ongekend...

 

Het zal in een behandeling gaan over bewust worden en

invoelen van een klacht, het verbinden en loslaten.

 

Sense over Mind is zo effectief omdat het werkt op het aller diepste niveau, ondersteund en begeleid door de Kristallen vind je je WARE GEVOEL.

Van hieruit kun je je immers verbinden met alle informatie.

 

Sense over Mind kan overal voor ingezet worden.

Naast de oorzaak wordt ook alles wat er mee te maken heeft getransformeerd.

 

Elke dag met Sense over Mind bezig zijn betekent elke dag kleine wonderen beleven

 

Je hoeft niet alles te geloven. Je hoeft je alleen maar bewust te worden. Dat is alles. Eenvoudiger kan het niet. Sense over MInd gaat dus over je gevoel, je hart, loslaten en creëren.

Probeer niet alles met je verstand te doen, probeer niet altijd alles te verklaren, laat het over je heen komen en kijk wat je ermee kunt. Het voordeel is dat je het niet hoeft te begrijpen.

 

Ontdek dat je hiermee heel snel wonderen kunt beleven...