even voorstellen

 

Mijn naam is Karin en in december 1961 is mijn reis op aarde begonnen.

Alles wat met spiritualiteit, healing, groei en bewustzijn heeft te maken, heeft altijd mijn intersse gehad. En zoals zo vaak in het leven kreeg ook ik een flinke levensles. dan besef je pas wat werkelijk belangrijk is en dat je beter niet kunt uitstellen tot later, want later kan dan te laat zijn.

 

Op dat moment kwamTouch of Matrix op mijn pad en werd ik getroffen door de snelheid en eenvoud waarmee dingen opgelost mogen worden.

Eenmaal op het pad van de bewustwording, kwamen er steeds meer mooie en waardevolle ervaringen naar mij toe.

 

Om mijn behoefte naar meer informatie en kennis te bevredigen ben ik mij gaan verdiepen

in allerlei vormen van therapieen en heb de opleidingen NLP en Touch of Matrix gevolgd.

Daarnaast heb ik ook een cursus gevolgt voor kristalhealer

Het inzicht van al deze verschillende therapie├źn, vele gesprekkken met therapeuten en veel lezen daarbij nog mijn ontwikkeling voor een hoge gevoeligheid en de wetenschap dat alles bestaat uit trillingen hebben mij gesteund in de ontwikkeling van Sense over MInd therapie.

 

Vanaf dat moment was er geen weg terugen bevind ik mij op het spirituele pad.

Een pad met veel uitdagingen en inzichten.

 

 

Geen copyright maar right to copy

Vul aan, verbeter, maak het je eigen, gebruik en deel. Het is een handvat en heb je vragen mail gerust, we komen samen tot mooie dingen. Laat je ideeen vrij stromen, zonder beperkingen of vooringenomenheid, creer en ervaar met al je zintuigen. Maar altijd met respect voor je omgeving.

Heb je nog vragen , voorstellen of verbeteringen neem dan gerust contact op, ik sta open voor nieuwe uitdagingen en inzichten.

 

 

 

Harte groet en een gezonde dag.