energie

 

 

De wereld van subtiele energie

 

De wereld van subtiele energie opent onze geest voor wat we diep van binnen over ons zelf en ons leven weten. we leven in een wereld vaan energie of we die nu erkennen of niet.

 

Door er mee kennis te maken en het effect ervan op lichaam en geest te accepteren, kunnen we weer meer controle krijgen over onze handelingen, gedachten en houdingen.

 

 

Het Krachtveld

 

Het krachtveld waarmee al het leven wordt omgeven bevat een aura en 7 lagen energie..

Dit krachtveld beïnvloed ons lichamelijk welzijn, onze emotionele stabiliteit en mentale helderheid.

Het weerspiegeld onze gevoelens over ons zelf en het leven. Deze energie kun je ervaren al is deze niet zichtbaar. Wat we wel zien is de lichaamstaal (weerspiegeling van het energieveld).

Eeen sprankeling of dofheid in de ogen, heldere of verwarde geest en de dingen die ze doen.

 

Energie kun je ervaren door je handen stevig tegen elkaar te wrijven, hou ze daarna een halve centimeter van elkaar en voel de warmte. Dit is de energie waarmee pijn, emotionele stoornissen

en geestelijke disharmonie verholpen kunnen worden. Deze energie is verbonden met je geest, gedachten en gevoelens.

 

 

Positieve Krachten

 

Hoe positiever de energie hoe krachtiger het effect. Narmate je energieveld groeit zul je steeds beter in het hier en nu komen te staan, en zal je steeds meer balast mogen afleggen.

Dit brengt levensvreugde en energie, vrijheid, liefde en schoonheid, creaiviteit.

 

Als we strenge ideeën over het leven hebben en we ons bestaan beperken, zal je energieveld ook klein en beperkt zijn. Wat weer leiddt tot ziekte, chronische tekorten aan energie en emotioneel uit evenwicht.